foto_a1foto_a2foto_a3

KOMUNIKAT

89638646_2818527501563181_4119323461673811968_n.png

Szanowni Państwo,
w związku z decyzją Wojewody Podlaskiego:
„Zgodnie z zaleceniem, o którym poinformował premier Mateusz Morawiecki po spotkaniu rządowego zespołu kryzysowego we wtorek (10.03), wojewoda podlaski podjął decyzję o odwołaniu planowanych lub przeprowadzanych imprez masowych z udziałem publiczności.
Mając na uwadze negatywną ocenę stanu bezpieczeństwa, wynikającą z analizy sytuacji związanej z rozprzestrzenianiem się koronawirusa SARS-CoV-2, wojewoda podlaski informuje, że na podstawie art. 34 ustawy z dnia 20 marca 2009 r. o bezpieczeństwie imprez masowych (Dz. U. z 2019 r. poz. 2171) zakazywane będą planowane lub przeprowadzane imprezy masowe z udziałem publiczności.”
(źródło: https://www.gov.pl/…/komunikat-wojewody-podlaskiego-w-spraw…)

Jesteśmy zobligowani do zmiany terminu 9. Międzynarodowych Targów Książki w Białymstoku i Festiwalu literackiego „Na pograniczu kultur”.
O nowym terminie targów poinformujemy wkrótce.

Muniek Staszczyk na spotkaniu autorskim w Białymstoku

piewrwszy_projekt_okladka_ksiazki.jpgmuniek_king.png

Jedna z ważniejszych postaci polskiej sceny muzyki alternatywnej i rockowej lat 80. i 90., autor takich przebojów jak "Warszawa", "King" czy "Chłopaki nie płaczą". Uwielbiany za szczerość i otwartość artysta, który podbił serca publiczności nie tylko poprzez buntowniczy styl, ale przede wszystkim przez jedyne w swoim rodzaju teksty. MUNIEK STASZCZYK zagości na Festiwalu literackim "Na pograniczu kultur" oraz 9. Międzynarodowych Targach Książki w Białymstoku.
Zapraszamy serdecznie na spotkanie autorskie z Muńkiem wokół jego książki "King! Autobiografia" (rozmawia Rafał Księżyk).

• Szczegóły oraz harmonogram spotkań zostaną podane wkrótce.
    Zdjęcia: Jacek Poręba, Agora SA.