VII Międzynarodowe Targi Książki w Białymstoku, 20-22 kwietnia 2018 r. - INFORMATOR DLA WYSTAWCÓW

0001 1

Zapraszamy Państwa na VII Międzynarodowe Targi Książki do Białegostoku, które odbędą się w dniach 20-22 kwietnia 2018 roku. Liczymy, że kolejny raz będziecie mieli Państwo satysfakcję z uczestnictwa i promocji swoich wydawnictw podczas naszych targów oraz festiwalu literackiego. Na pewno pojawi się „Duch Puszczy” i mnóstwo oczekujących na targi czytelników. Pozdrawiamy i liczymy na Państwa obecność na VII Targach Książki w Białymstoku!

Andrzej Kalinowski, Prezes Fundacji Sąsiedzi
Beata Szymaniuk, Wiceprezes Fundacji Sąsiedzi

Na zgłoszenia czekamy do 15 lutego 2018 r, a poniżej znajdą Państwo wszelkie potrzebne informacje i dokumenty:

VI Międzynarodowe Targi Książki w Białymstoku i festiwal literacki "Na pograniczu kultur" - FOTOGALERIA

targi 2017 0091 maletargi 2017 2151 male targi 2017 1964 maletargi 2017 1234 maletargi 2017 6  targi 2017 9 targi 2017 2115 maletargi 2017 8
 targi 2017 10  targi 2017 11  targi 2017 0860 male
 targi 2017 13  targi 2017 14  targi 2017 15
 targi 2017 16  targi 2017 17  targi 2017 18

VI Międzynarodowe Targi Książki w Białymstoku, 21-23 kwietnia 2017 r. - LISTA WYSTAWCÓW

targi2017 baner1 net

Od sześciu lat Białystok znajduje się w gronie prestiżowych miast w Polsce, które organizują targi książki. Atutem białostockich targów jest znakomita lokalizacja imprez targowych (centrum miasta), a także fakt, że to jedyne targi książki w północno-wschodniej Polsce, Wydawcy mają więc jedyną i niepowtarzalną szansę, aby swoją ofertę zaprezentować w tej części Polski.
W roku ubiegłym na targi książki do Białegostoku przyjechało 70 czołowych wydawnictw, a targi odwiedziło blisko 20 tysięcy białostoczan. W tym roku impreza będzie nie mniej okazała, bowiem swój udział w targach zapowiedziało 82 wydawców. Poniżej publikujemy listę wystawców tegorocznej edycji Targów Książki w Białymstoku. (kliknij)

Festiwal literacki "Na pograniczu kultur" w ramach VI Międzynarodowych Targów Książki w Białymstoku, 21-23 kwietnia 2017 r. - HARMONOGRAM SPOTKAŃ

targi 2017 plakat net nowy

VI Międzynarodowym Targom Książki w Białymstoku towarzyszyć będzie festiwal literacki „Na pograniczu kultur" w ramach którego odbędą się liczne warsztaty dla dzieci, warsztaty literackie, spotkania autorskie z wybitnymi pisarzami i ogólnopolskie premiery książek.

Wstęp na targi i spotkania w ramach festiwalu jest bezpłatny.

Poniżej - szczegółowy harmonogram spotkań w ramach festiwalu (kliknij). Zapraszamy serdecznie!
Plik do pobrania (pobierz)
UWAGA: ze względu na ograniczoną liczbę miejsc w salach, na niektóre warsztaty i spotkania w ramach festiwalu obowiązywać będzie wcześniejsza rejestracja. Wykaz imprez, a także rejestracja będzie możliwa na stronie BiBservisu Bibliotek Szkolnych Podlasia od piątku (7 kwietnia 2017 r.), od godz. 8.30. Wystarczy kliknąć na ten link: (kliknij)

VI Międzynarodowe Targi Książki w Białymstoku, 21-23 kwietnia 2017 r. - INFORMATOR DLA WYSTAWCÓW

logo targi

Szanowni Państwo,

Informujemy, że VI Międzynarodowe Targi Książki w Białymstoku odbędą się w dniach 21-23 kwietnia 2017 r.
Targi odwiedza co roku ok. 20 000 czytelników. Są już one stałym i wyczekiwanym wydarzeniem kulturalnym na Podlasiu. Imprezie towarzyszyć będzie festiwal literacki "Na pograniczu kultur", w ramach którego odbędą się warsztaty literackie oraz dziennikarskie, spotkania z wybitnymi pisarzami, konkursy literackie, warsztaty dla dzieci i młodzieży i liczne działania edukacyjne (szczegółowy program zaprezentujemy wkrótce).
Zapraszamy na jedyne targi w Polsce na wschód od Warszawy!
Szczegółowe informacje na temat targów podamy wkrótce, a przyjmowanie zgłoszeń zaczynamy od 15 stycznia 2017 r.
Kontakt: e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript., tel.: 668 871 777, 606 442 122

DOKUMENTY DLA WYSTAWCÓW

Cennik

Deklaracja uczestnictwa (pobierz) Regulamin (pobierz) Umowa (pobierz) Zamówienie napisu na fryzie (pobierz)