VII Międzynarodowe Targi Książki w Białymstoku, 20-22 kwietnia 2018 r. - WSPÓŁOGRANIZATORZY

opera   btl

Współorganizatorami VII Białostockich Targów Książki i festiwalu literackiego "Na Pograniczu Kultur" są Opera i Filharmonia Podlaska - Europejskie Centrum Sztuki w Białymstoku oraz Białostocki Teatr Lalek.

Festiwal literacki "Na pograniczu kultur" 20-22 IV 2018 r. - DOFINANSOWANIE

Informujemy, że festiwal literacki "Na pograniczu kultur" 20-22 IV 2018 r. jest zadaniem w całości dofinansowanym ze środków budżetu

Województwa Podlaskiego i Miasta Białystok

VII Międzynarodowe Targi Książki w Białymstoku, 20-22 kwietnia 2018 r. - HARMONOGRAM I LISTA WYSTAWCÓW

W poniższych linkach udostępniamy harmonogram spotkań odbywających się w czasie trwania naszej imprezy, oraz listę wystawców których książki możecie nabyć podczas VII Międzynarodowych Targów Książki w Białymstoku:

Harmonogram Spotkań

Lista Wystawców

VII Międzynarodowe Targi Książki w Białymstoku, 20-22 kwietnia 2018 r. - WAŻNA INFORMACJA

UWAGA!

Ze względu na ograniczoną liczbę miejsc w salach, na piątkowe spotkania i warsztaty dla dzieci odbywające się w ramach festiwalu, obowiązywać będzie wcześniejsza rejestracja. Wykaz imprez, a także rejestracja będzie możliwa na stronie BiBservisu Bibliotek Szkolnych Podlasia od 12 kwietnia. Zasady obowiązujące przy zapisach dostępne są na stronie: http://bp.bialystok.edu.pl/?q=targi_biezace

VII Międzynarodowe Targi Książki w Białymstoku, 20-22 kwietnia 2018 r. - INFORMATOR DLA WYSTAWCÓW

0001 1

Zapraszamy Państwa na VII Międzynarodowe Targi Książki do Białegostoku, które odbędą się w dniach 20-22 kwietnia 2018 roku. Liczymy, że kolejny raz będziecie mieli Państwo satysfakcję z uczestnictwa i promocji swoich wydawnictw podczas naszych targów oraz festiwalu literackiego. Na pewno pojawi się „Duch Puszczy” i mnóstwo oczekujących na targi czytelników. Pozdrawiamy i liczymy na Państwa obecność na VII Targach Książki w Białymstoku!

Andrzej Kalinowski, Prezes Fundacji Sąsiedzi
Beata Szymaniuk, Wiceprezes Fundacji Sąsiedzi

Na zgłoszenia czekamy do 15 lutego 2018 r, a poniżej znajdą Państwo wszelkie potrzebne informacje i dokumenty: