VI Międzynarodowe Targi Książki w Białymstoku, 21-23 kwietnia 2017 r. - INFORMATOR DLA WYSTAWCÓW

logo targi

Szanowni Państwo,

Informujemy, że VI Międzynarodowe Targi Książki w Białymstoku odbędą się w dniach 21-23 kwietnia 2017 r.
Targi odwiedza co roku ok. 20 000 czytelników. Są już one stałym i wyczekiwanym wydarzeniem kulturalnym na Podlasiu. Imprezie towarzyszyć będzie festiwal literacki "Na pograniczu kultur", w ramach którego odbędą się warsztaty literackie oraz dziennikarskie, spotkania z wybitnymi pisarzami, konkursy literackie, warsztaty dla dzieci i młodzieży i liczne działania edukacyjne (szczegółowy program zaprezentujemy wkrótce).
Zapraszamy na jedyne targi w Polsce na wschód od Warszawy!
Szczegółowe informacje na temat targów podamy wkrótce, a przyjmowanie zgłoszeń zaczynamy od 15 stycznia 2017 r.
Kontakt: e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript., tel.: 668 871 777, 606 442 122

DOKUMENTY DLA WYSTAWCÓW

Cennik

Deklaracja uczestnictwa (pobierz) Regulamin (pobierz) Umowa (pobierz) Zamówienie napisu na fryzie (pobierz)